SpotifyApple MusicYoutubeYt.Music

“Gevşemek, dinlenmek ve enerjinizi tazelemek artık çok kolay. Kulaklıklarınızı takın ve sadece dinleyin. Bırakın beyin dalgalarınız yavaşlasın, vücudunuz rahatlasın, dinlensin, enerjiniz artsın…”

Günümüzün yoğun ve hareketli koşulları içerisinde stresten uzak, sakin ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmek için hemen hepimizin bazı yardımcı yöntemlere ihtiyacımız var. Bu uygulama sayesinde artık gevşemek, dinlenmek ve enerjinizi tazelemek çok kolay.
Yönlendirmeli Gevşeme Uygulaması, beyin dalgalarınızı ve vücut ritmlerinizi yavaşlatmak, içsel denge ve uyum halini yakalayabilmenize yardımcı olmak için özel olarak hazırlanmış müzikler ve ses teknolojileriyle hem bedensel hem de zihinsel olarak kolayca rahatlayıp dinlenmenize yardımcı olacaktır.
CD formatında yayınlandıktan sonra deneyen yüzlerce kişi bu uygulamanın çok dinlendirici olduğunu ve uyku sorunu yaşayanlar kolayca uyuyabildiklerini ifade ettiler.
Önemli Not:
Bu uygulamayı araba kullanırken ya da herhangi bir iş yaparken dinlemeyin.
Bu uygulamadan en fazla yararı elde etmek için lütfen stereo kulaklık kullanın.

Albüm Notları:

Yapım: M. Reşat Güner © 2009

Arka Plan Müzikleri: Beste, düzenleme, keyboard, kayıt, miks: M. Reşat Güner

Metinler: Yazan, okuyan, kayıt: M. Reşat Güner

Tüm yayın hakları M. Reşat Güner’e aittir. Sanatçı haklarına saygı gereği kopyalanmaması, dağıtılmaması ve izinsiz olarak yayınlanmaması rica olunur.